If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен от по-старите любими са ми 155 и 146. От по-новите определено 156.А като мечта ми е Алфа 159 направо е невероятна, особено като я видиш да минава покрай теб-сякаш е от друга планета.Мега-готина.Преди няколко дни една такава с цвят бордо щеще да ме згази пред блока,като я видях да идва срещу мен-изтръпнах.И сега непрекъснато ми е гот само като си я представя.
sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Брат ми истината е в личното ти отнощение към автомобилът,АЗ лично предпочитам TRANZAXLE-SISTEM -DE -DION ,Емного кефи зимата с ШПЕРО направо залитам от КЕФ ,АМА ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ , Г-н КРАСИМИР РАНГЕЛОВ , човека е много наясно свсички модели алфи ,нема да му правя реклама ,той не се нуждае от такава ,за него хората говорят .................... ЗАВСИЧКИ МАНИАЦИ !!!!!!!!!!! КРАСИМИР РАНГЕЛОВ ечовекът за ВАЗ!!!!!!
АМА ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ , Г-н КРАСИМИР РАНГЕЛОВ , човека е много наясно свсички модели алфи ,нема да му правя реклама ,той не се нуждае от такава ,за него хората говорят .................... ЗАВСИЧКИ МАНИАЦИ !!!!!!!!!!! КРАСИМИР РАНГЕЛОВ ечовекът за ВАЗ!!!!!!
Абе писна ми да ви слушам и тебе и ония 145 ли беше с ваште залитания по тоя Краси!!!! Знаеме го почти всички в тоя форум кой е и кво продава, от ваште безсмислени постове няма грам файда!!!!
Кротнете се вече!
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Винаги съм искал Giulietta TurboDelta 81' ... просто истинската турбо Алфа... GTV6 3.0 85' също ми е мечта... наистина ако забогатея ще си взема един ден такава ... ако не е червена ще я боядисам в цвят Rosso Ferrari и всеки ден ще си я лъскам и пастирвам...
Ако бих избирал от новите алфи... 159 2.4 М-JET GT 200hp...
Comment